καλούπια! moulds!

Κάποιες φορές όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε με πηλό, χαρτοπολτό ή ξυλοπολτό, συμβαίνει να μη μπορούμε να βρούμε τα καλούπια που θέλουμε ακριβώς. 
Γι αυτόν το λόγο, υπάρχουν υλικά που μας αφήνουν να παίξουμε όσο θέλουμε με τη φαντασία μας! τα υλικά για καλούπια μπορεί να είναι είτε ενός συστατικού είτε δύο.

Το φορμαλάτε formalate latex moulding emulsion, είναι πάστα καλουπιών ενός συστατικού με βάση το indian rubber. Ρευστό, βελτιωμένο ειδικά να δίνει λεπτομερείς φόρμες.  Μπορείτε να δημιουργήσετε ελαστικά καλούπια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα! 
χρησιμοποιείται ως εξής: βουτάτε το αντικείμενο το οποίο θέλετε να αντιγράψετε μέσα στο βάζο τη μία φορά μετά την άλλη μέχρι να γίνει  αρκετά χοντρό και ανθεκτικό. χρησιμοποιείτε το latex coalisator για να μη κολλήσει πάνω στα αντικείμενα που βουτάτε ενώ τα πορώδη υλικά είναι καλό να βερνικωθούν πριν ώστε να κλείσουν οι πόροι τους.

στα 300 ml  12.60e

Το φορμαλάτε model fix, είναι μία άλλου είδους πάστα όχι τόσο ρευστή, η οποία είναι βασισμένη σε φυσικό rubber . Η ειδική του σύνθεση δε του επιτρέπει να στάζει, ενώ μπορείτε να το απλώσετε απευθείας μόλις το βγάλετε από το κουτί, πάνω σε επιφάνεια με μικρές προεξοχές και να σας δώσει το αντίγραφό του.

500ml. 21.00e


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις